Ka­jaa­nin Va­sem­mis­to: Ko­ti­ää­nes­tys käy­tet­tä­vis­sä

Kajaanin Vasemmisto on huolestunut siitä, että moni ikäihminen, sairas tai vammainen, joka ei pääse äänestyspaikalle, jättää turhaan äänestämättä ensi keskiviikkona ennakkoäänestyksellä alkavissa Euroopan parlamentin vaaleissa.

-Kajaanissakin on oikeus pyytää kotiäänestystä, jos vaaliuurnille ei pääse. Pyyntö tulee tehdä oman kunnan keskusvaalilautakunnan sihteerille eli Kajaanissa vaikkapa soittamalla Tuija Aarniolle kaupungintalolle ensi tiistaihin 13.5. klo 16 mennessä, kunnallistoimikunta muistuttaa

Vasemmisto huomauttaa, että Euroopan Unionissa valtaa ovat pitäneet kokoomuksen sisarpuolueet keskustaryhmän tuella ja se näkyy Suomessa suurtyöttömyytenä ja talouskriisinä, jonka hintaa joutuvat maksamaan tavalliset kansalaiset ökyrikkaiden vain rikastuessa.

-Sosiaaliturvan leikkaus, joka nyt on aloitettu Suomessakin lapsilisistä, työttömyysturvasta ja eläkkeistä, ei nosta Eurooppaa suosta vaan talloo sen siihen entistä pahemmin. Suunta ei muutu kuin äänestämällä vasemmistoa ja saamalle työttömät töihin, Kajaanin Vasemmisto korostaa.
…………………………………

Lisätiedot tarvittaessa:
Kajaanin Vasemmiston puheenjohtaja Sari Kyllönen 044-535 9953
Kajaanin Vasemmiston tiedottaja Aki Räisänen 050-5948501